24sata

Najnagrađivanija medijska kuća u regiji

24sata je medijski je brand broj 1 u Hrvatskoj te vodeći na tržištu u više segmenata: print, web, društvene mreže, mobile i video. Uz čak 67 do sada dodijelnjenih priznanja, može se reći da su najnagrađivanijija medijska kuća u regiji. Samo neke od prestižnih svjetskih institucija koje su prepoznale kvalitetu brenda 24sata su International News Media Association, Digiday, Effie, European Newspaper Award, World Editors Forum, Reader’s Digest, i mnoge druge. Među njima je i WAN-IFRA te CERTIAS titula ‘Best Buy Award 2018/2019’.

U 24 sata su posebno ponosni na priznanje dodijeljeno projektu JoomBoos, najvećoj mreži kanala na YouTube platformi za najinovativniji medijski projekt na svijetu na dodjeli INMA Global Media Awards prošle godine. Također su 2017. osovjili čak 11 odličja koje je žiri berlinskog Native Advertising Instituta dodijelio native studiju 24sata, a u čijem počecima sam i sama bila dio tima. Treba spomenuti da je uz toliki broj nagrada native studio 24sata postao najnagrađivaniji native studio na svijetu, čaknagrađivaniji od Bilda, Forbesa i ostalih svjetskih medijskih kuća.

Digital Takeover

Najveća regionalna digitalna konferencija

Digital Takeover od 2015. godine okuplja vodeće stručnjake iz područja digitala koji sudionicama prenose svoja bogata iskustva i znanja. Konferencija daje uvid u širu sliku digitalne transformacije te omogućuje pregled konkretnih poslovnih primjera i praćenje najnovijih trendova.

Platforma je tokom godina izrasla u konferenciju koja je pozicionirala 24sata kao lidera u digitalnoj transformaciji na hrvatskom tržištu. Digital Takeover 2018. je dao poseban naglasak na značenje ljudskog faktora u digitalnoj transformaciji. Uz iznimno bogati program i renomirane svjetske te hrvatske predavače posljednja konferencija je srušila rekorde okupivši u Branimir Centru  9 digitalnih strušnjaka, 16 panelista i čak 1.300 sudionika.

Kao suradnik organizacijskog tima, pripremala sam sadržaj koji je pratio sam program konferencije. Riječ je o člancima i intervjuima s ekspertima iz područja digitala te ključnim govornicima. Dio sadržaja možete pronaći na portalu Express.hr