Digitalni marketing

Digitalni makreting obuhvaća cjelokupan proces izgradnje i vođenja online zajednice te povećanje prisutnosti brenda online, a među ostalim na sljedećim platformama:

  • Službena web stranica
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • E-mail

Naša uloga?

Pomoći ćemo vam osmisliti proces komunikacije na društvenoj mreži koji će kod publike izgraditi pozitivna percepciju o brendu.  Svakako je požljeno da svaki brend, bilo da je riječ o trgovini koja ima jednu prodavaonicu ili većem poslovnom subjektu, ima svoju službenu internetsku stranicu. Prije samog donošenja komunikacijskog plana, uzima se u obzir djelatnost tvrtke i na koji dio publike se želi utjecati te tek tada odabire platforma na kojoj će se odvijati komunikacija i izgradnja zajednice.  Tada kreće komuniciranje na odabranim platformama te plasiranje unaprijed produciranog sadržaja.

Moja specijalnost su kreiranje sadržaja, uređivanje stranica i profila, odgovaranje na upite i kreiranje oglasa na društvenim mrežama Facebook i Instagram te na kraju, ali i ne najmanje važno E-mail marketing odnosno Newsletter.

Koji je cilj?

Prije svega, istražiti koji alati i mediji su najbolji za marketinšku komunikaciju i brendiranje te koji će pozitivno utjecali na željene rezultate. Nakon toga je važno donijeti komunikacijski plan i biti dosljedan u njegovom provođenju. U svemu tome je potrebno staviti naglasak na potrebe i želje kupca te klijenata. Ujedno, pravovremeno i odgovorno reagirati na krizne situacije u komunikaciji. Iako se trendovi na društvenim mrežama brzo mijenjaju (danas je video hit na Facebooku, a sutra tko zna što) potrebno je odabrati one koji su primjenjivi za postizanje ciljeva. Pokušat ćemo zajedno stvarati trendove, a ne ih samo slijepo slijediti.