Kvaliteta proizvoda i usluge su važni. A brend i marketing? Oni su još važniji

Živimo u 21. stoljeću, a svijet se drastično mijenja iz sata u sat, iz sekunde u sekundu. Evo, upravo sada dok čitate ovaj tekst možda imate dojam da vrijeme curi kao pijesak u onom pješćanom satu, na očigled. Svi znamo da kada su resursi ograničeni, nekada je to bio uglavnom novac, a danas je to manje-više vrijeme. Upravo zbog toga su moderni potrošači sve zahtjevniji – žele sve sad i odmah. Više im nije važan samo samo dobar proizvod ili usluga, važno je koji brend stoji iza toga. Ili barem kakav dojam na njega ostavlja tvrtka koja stoji iza svega. Veliki broj brendova ima razvijenu kompleksnu marketinšku strategiju, koja je ujedno živi organizam i prilagođava se novim kanalima komunikacije, novim zahtjevima i trendovima.

Da skratimo priču – imati kvalitetan proizvod ili uslugu je odlična stvar, ali oni vas nigdje neće dovesti ako ih uz pravi sadržaj ne uklopite u odgovarajući kontekst. Kako u stvarnom, tako i u digitalnom svijetu iznimno je teško privući pozornost kako bi na trenutak skrenuli pažnju na ono što imate za ponuditi i reći.

Ono što nije postalo digitalno, barem je u doticaju s digitalnim svijetom

Devedestih godina prošlog stoljeća internet je još uvijek prije svega bio tehnička platforma, a korištenje e-maila bilo u počecima, dok su oglašavanje putem e-maila i interneta bili gotovo nezamislivi. Danas je gotovo sve digitalno ili barem ima doticaj s intenetom. Mobiteli su postali prozor u drugi, novi svijet koji se preklapa s onim stvarnim.

Stoga se digitalni marketing razvio izvan granica tradicionalnog marketinga. Digitalni marketing se ne oslanja samo na jačanje prodaje i svijesti o brandu, nego uključuje stvaranje novih online kanala promocije, algoritme te statistiku. Isto tako, online i offline marketing više nisu odvojeni.

Predstavit ćemo vašu priču na pravom mjestu i u pravo vrijeme

Bez obzira na tržišne prilike i neprilike, bez pravilnog predstavljanja nitko neće spoznati vrijednosti onoga što prodajete. Drugim riječima, ako im ne ispričate dobru priču i plasirate je u digitalnom svijetu, male su mogućnosti da se odluče na kupnju. Resursi su ograničeni, a ponuda proizvoda i usluga je veća no ikad.

No, zato vam nudimo usluge digitalnog marketinga uz koje će vaš brend dobiti priču kakvu zaslužuje.  Potrudit ćemo se kreirati  sadržaj koji će vas najbolje prezentirati te mogućnosti društvenih mreža i digitalnog marketinga što bolje uklopiti u poslovnu strategiju vašeg brenda.