Pandhy’s Croatia

PANDHY’S je brend profesionalne, inovativne kozmetike za njegu lica i tijela. Riječ je o svjetskoj kompaniji koja je možda globalno najpoznatija i cijenjena po tretmanima egipatske depilacije šećernom pastom. Naime, Pandhy’s šećerna pasta nosi ime ‘Kleopatrino zlato, a zahvaljujući jedinstvenoj teksturi ova patentirana smjesa je na sajmu kozmetike u Parizu dobila prestižnu nagradu H. Pierantoni.

No, osim šećerne paste Pandhy’s nudi bogatu paletu proizvoda za tretmana za lice i tijelo, a kojima je cilj je postići prirodni balans kako bi koža ostala i postala lijepa.  Pandhy’s proizvodi nisu testirani na životinjama te u sebi ne sadrže parabene, mineralna ulja, gluten, konzervanse te umjetne boje, mirise i parfeme. Posjeduju Eco, Bio I NA TRUE Certificate, koji garantiraju sigurnost i kvalitetu proizvoda. Zahvaljujući Tamari Krajač, direktorici tvrtke Palmaris d.o.o koja je prepoznala vrijednost Pandhy’s proizvoda, isti su dostupni i u Hrvatskoj kao jednoj od preko 60 zemlja svijeta. Kroz komunikaciju na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja za službenu web
stranicu, ali i asistenciju u offline marketinškim aktivnostima i komunikaciji nastojim s kvalitetnim proizvodima koje nudi Pandhy’s Croatia upoznati širu publiku – profesionalnih kozmetičara, korisnica tretmana i kupaca.