info@dobraprica.hr Zagreb, Hrvatska 0957128759

Sinergija znanja, iskustva i pravih suradnika

Moje ime je Maja Belušić i nakon gotovo 10 godina rada u različitim medijima (radio, novine, časopisi, internet portali, televizija) odlučila sam pokrenuti Dobru priču, obrt za komunikaciju i digitalni marketing. Cilj mi je pomoći različitim malim i velikim brendovima ispričati njihovu priču. Naravno, u offline i online svijetu, ali s naglaskom na digitalne komunikacijske kanale. Jer ponekad nije dovoljno samo imati dobru priču, nego je važno znati kome, kako i gdje je ispričati.

Za mene su kreativnost, komunikacija i pisanje ono što je bazen za plivače. Uvijek težim bolje, usavršavam svoje stečene vještine i uživam u tome.

Iskustvo bez teorije (znanja) je slijepo, ali teorija bez iskustva je samo intelektualna igra

Osim što sam radila u nekoliko informativnih listova te na internetskim portalima, posebno bih istaknula rad na Radio Studentu – uređivanje i vođenje radijske emisije ‘Zdravo’. Iskustvo rada na Novoj TV je pak bilo puno novih saznanja o televizijskoj publici, ali i bogatog iskustva o kreiranju sadržaja. Ipak, ono što je ostavilo važan trag u mom profesionalnom razvoju je poslovni angažman u Styria Hrvatska, naročito pisanje za portal Zdrava Krava te rad u native timu 24sata. Posebno sam ponosna na nagrade koje je taj tim osvojio za kampanju #bezsrama, a u čijem osmišljavanju sam također sudjelovala. Riječ je o izuzetnoj uspješnoj kampanji za Plivu te je ona u Berlinu osvojila Srebrnu nagradu, a žiri ju je nagradio kao projekt s najboljom strategijom i kao jednu od najkreativnijih kampanja.

Nakon odlaska iz iste medijske kuće, kao freelancer ili u duhu jezika – slobodni suradnik, radim komunikacijske  strategije, upravljam Facebook stranicama i Instagram profilima, kreiram sadržaj i uređujem službene web stranice za nekoliko brendova kao što su DentA Centar, Pandhy’s Croatia, Health Point, Rosario torbe i Ordinacija Matančević. Ujedno sam kao vanjski suradnik sudjelovala u kreiranju conteta za najveću regionalnu digitalnu konferenciju Digital Takover, u organizaciji 24sata. Kao community manager sam radila na Konferenciji Changer, održanoj od 23.8. do 26.8.18. u Šibeniku. Kao vanjski suradnik, pišem sadržaj za Velux i 24sata.

Urednica sam i pokretačica portala Femisfera – prvog portala za žene bez površnih priča, neprovjerenih informacija i copy-paste sadržaja.

Iskusni, motivirani i uspješni suradnici

Kako u stvarnom svijetu ne postoje superjunaci, za mene je kao stručnjakinju za digitalni marketing i komunikaciju koja nema supermoći, najvažnije imati profesionalne i kvalitetne suradnike. Oni su važan dio moje Dobre priča, a niže su neki od njih.

Naši suradnici

Daniel Škarek

Specijalist za SEO i oglašavanje

Kristijan Stipić

Web programer

Ana Vukašinović

Novinarka i content writer

Vedran Tolić

Fotograf