info@dobraprica.hr Zagreb, Hrvatska 0957128759
aDigital

O nama

Dobra priča (dobraprica.hr) je stranica u vlasništvu obrta za komunikaciju i digitalni marketing Dobra priča, Krapinska 26, 10298, Donja Bistra, MB: 97830534, vlasnica: Maja Belušić.

Komunikacija i digitalne platforme danas su neraskidivi. Digitalni marketing se odnosi na promociju proizvoda ili usluge uz pomoć digitalnih komunikacijskih kanala kako bi određena poruka došla do primarne publike – potencijalnih kupaca i klijenata. Živimo u vremenu digitalne transformacije, a moj posao je omogućiti tvrtkama, naročito malim i srednjim poduzetnicima da ulove zadnji vlak na putu te transformacije. Kroz svoje usluge, ali i korisne članke nastojim otvoriti im pokazati na koji način stvoriti dobru priču za svoj posao i pomoći im da se uz pomoć nje povežu sa svojim kupcima i korisnicima.

U digitalnom, sve složenijem svijetu u kojem nam je dostupno više podataka nego ikada do sada, ključno je znati kako se povezati s ljudima i izgraditi zajednicu – vjernih kupaca ili publike. Informacije nam omogućuju napredak, ali je pitanje kome, kada i gdje ćemo ih plasirati. Vjerujem da su moja znanja iz antropologije i informacijskih znanosti te iskustvo rada u medijima pravi temelj za otkrivanje priča koje publika i kupci koje žele čuti, ali i kada te gdje žele nešto pročitati ili vidjeti.